Neem deel aan het Belgiumdigital forum

Iedereen kan – gratis en zonder enige voorafgaande registratie – de discussies op het Belgiumdigital discussieforum mee volgen.

Wil je ook actief deelnemen, dan is een gratis registratie vereist. Daarna kun je onder meer reageren op een bericht, zelf een nieuwe discussie starten, je foto’s delen met anderen, deelnemen aan de maandelijks Belgiumdigital Challenge, automatisch herkend worden als Belgiumdigital vzw-lid, enz.

Ben je al op het forum geregistreerd, dan brengt de knop FORUM in de navigatiebalk bovenaan je daar onmiddellijk heen.

 

Steun onze werking

Je kan ook vrijwillig de werking van Belgiumdigital vzw ondersteunen met een kleine bijdrage. Als vzw-lid help je ons de community uit te bouwen en te verbeteren, en de onafhankelijkheid ervan te verzekeren.

Behalve onze welgemeende dankbaarheid krijg je daarvoor een aantal interessante voordelen, zoals toegang tot de private forums voorbehouden aan vzw-leden, je eigen portfolio op de BD-server voor je favoriete foto’s, korting of andere voordelen op Belgiumdigital evenementen, kortingen op producten of diensten van onze partners (waaronder CEWE Fotoservice), enz.

Als je je lidmaatschap aangaat of verlengt tijdens de jaarlijkse promotieperiode (rond de jaarwisseling) geniet je bovendien van een gratis jaarabonnement op het fotomagazine Shoot.