SHOOT magazine

 

Belgiumdigital werkt al nauw samen met het fotomagazine Shoot sinds de oprichting ervan. Zo verschijnt er in elk nummer een speciaal Belgiumdigital-katern met beelden van de Challenge-winnar(s) en van recente Shooting Days, en verder een interview met een forumgebruiker.

Ontvang Shoot gratis!

Als lid van Belgiumdigital vzw geniet je in 2022 van een gratis digitaal jaarabonnement op het fotomagazine, en kan je voor een kleine meerprijs ook de gedrukte nummers per post ontvangen.
Daarvoor moet je lidmaatschap wel ingaan of hernieuwd worden rond de jaarwisseling, tijdens de speciale promotieweken. Zo ben je meteen zeker dat Shoot bij jou in de bus valt vanaf het eerste nummer van de nieuwe jaargang. Hou dus vanaf begin december de Belgiumdigital website en/of het forum in het oog voor de aankondiging daarvan!

Wat als ik al Shoot-abonnee ben?

Start je Belgiumdigital-lidmaatschap op een moment dat je nog een (ander) lopend abonnement op het fotomagazine hebt, dan wordt dat gewoon met acht nummers verlengd. Stel dat je na verloop van tijd geen vzw-lid zou blijven, dan geniet je nog verder van die extra nummers.

Ik heb de nieuwste Shoot niet ontvangen, wat nu?

Voor adresverandering, vragen of klachten i.v.m. abonnementen of bezorging kun je terecht op de Shoot servicepagina (www.shoot.be/servicepagina/) direct contact opnemen met de abonnementendienst of de uitgever.
(Belgiumdigital zelf kan je helaas niet verder helpen, abonnementen worden direct door de uitgever beheerd).)