Start to shoot!

Belgiumdigital Shooting Days

Start to shoot!
Raadpleeg de Shooting Days kalender op het Belgiumdigital-forum

Samen op stap gaan maakt fotograferen nóg leuker. Je leert even enthousiaste mensen kennen, je ontdekt overal verrassende plekjes binnen en buiten, en tussendoor steek je nog heel wat op van je tochtgenoten. Belgiumdigital maakt het je alvast makkelijk met een veelzijdig aanbod van Shooting Days (SD’s).

De onderwerpen voor SD’s zijn erg gevarieerd: een oude binnenstad, een bijzonder wandelpad, een uniek gebouw of interieur… of anders een prachtig landschap, rijk natuurgebied of gevarieerd dierenpark. Meer dan eens brengt een Shooting Day je op plaatsen waar jezonder de nodige contacten onmogelijk kan binnenraken.

Er wordt voor gezorgd dat iedereen over voldoende tijd beschikt om alle leuke plekjes rustig te fotograferen. En er is altijd wel een bereidwillige deelnemer in de buurt om je met wat handige tips bij te staan.

Sinds kort organiseert Belgiumdigital zelfs SD’s specifiek voor beginnende forografen.

Daar leer je meer over de basisinstellingen voor je camera, zodat je al gauw de ‘groene knop’ achterwege kan laten!Na afloop posten de deelnemers hun beste shots in de Shooting Days Foto’s rubriek, waar ze uitgebreid aandacht en commentaar krijgen.

Hoe deelnemen?

Alle informatie over de geplande Shooting Days vind je in het daartoe voorziene deel op het Belgiumdigital-forum, waar je je ook kan aanmelden voor deelname.

De kosten voor deelname worden minimaal gehouden, en blijven veelal beperkt tot een toegangsprijs of een kleine vergoeding voor een rondleiding.

Vaak is er achteraf ook – geheel vrijblijvend – gelegenheid omsamen nog iets te eten en te drinken, soms gevolgd door een extra fotosessie ‘s avonds.