Workshop ‘Fotoboeken’

Alles wat je ooit wou weten...

Workshop ‘Fotoboeken’

Een van de leukere manieren om die beelden te delen is het maken van een fotoboek. Maar hoe begin je daaraan? Belgiumdigital wil helpen door je in één workshop zoveel mogelijk informatie te bezorgen over wat je beter wel en liever niet kunt doen.

Geen fotoboek zonder correct bewerkte foto's! We starten met een opfrissing over Adobe Lightroom. LR-expert Piet Van den Eynde overloopt de essentiële functies en recente nieuwigheden.

Voor je aan de opmaak van je boek begint moet je belangrijke beslissingen nemen. We geven je advies over formaat, papiersoort, bindmethode… en geven je tips voor het selecteren en ordenen van je foto's.

Lightroom's eigen Boekmodule is een goed hulpmiddel om snel een eenvoudig overzichtsboek samen te stellen. Piet van den Eynde toont ons alle details in de workflow van A tot Z.

Meer mogelijkheden vind je bij de specifieke opmaaksoftware van je favoriete leverancier. Fotograaf Marius van Pijpen weet alles over de opmaaksoftware van Belgiumdigital-partner CEWE.

In Shoot nr.49 verschijnen de resultaten van 13 aanbieders. Je krijgt een blik achter de schermen van de test, en kunt daarna alle albums zien en zelf beoordelen.

Voor meer informatie en inschrijving kan je hier terecht.