Ontdek een dynamische universiteitsstad

Belgiumdigital nodigt je uit voor een unieke Shooting Day op pinkstermaandag 20 mei 2024 in de bruisende Waalse universiteitsstad Louvain-la-Neuve. Deze zeer recent ontstane en ontwikkelde stad staat vol met moderne architectuur en is vooral een paradijs voor voetgangers.
Samen met andere gepassioneerde fotografen volgen we onze eigen gids op ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes van deze jonge stad. De originele architectuur en moderne urbanisatie van Louvain-la-Neuve bieden een uitdagende en inspirerende omgeving om jouw fotografische vaardigheden te ontplooien.

Tijdens deze Shooting Day ervaar je niet alleen de adembenemende omgeving, maar proef je ook de levendige sfeer die deze studentenstad te bieden heeft. We gaan op zoek naar verborgen pareltjes, iconische landmarks en unieke momenten. Als we voldoende tijd hebben bezoeken we ook nog het uitzonderlijke “La Baraque”, een wijk waar kunstenaars en creatievelingen hun eigen plekje gemaakt hebben met alternatieve woonvormen.

Deze shoot is voor iedereen, of je nu een ervaren fotograaf bent of net begint met je fotografische avontuur. We volgen de beproefde aanpak van Belgiumdigital: we delen tips & tricks, leren van elkaars perspectief en creëren samen prachtige foto’s.

We komen samen om 13:00 uur op de Grand-Place (Grote Markt), vóór de ingang van de bioscoop Cinéscope. We eindigen rond 18:00 uur op hetzelfde punt.

Wie met de auto komt kan parkeren in de betalende ondergrondse parking Grand-Place, op ca. 200m loopafstand. Er zijn meer dan 1000 plaatsen, het maximale dagtarief bedraagt €17.
Je kan ook met de trein tot het station Louvain-la-Neuve Université, op ca., 450m loopafstand.

Overzichtsplannetje:

Schrijf je nu meteen in voor deze onvergetelijke dag!
Inschrijven is verplicht (omwille van onze verzekering). Stuur uiterlijk op 17 mei 2024 een e-mail naar shootingdays@belgiumdigital.com met vermelding van je naam/nickname en eventueel het aantal personen waarvoor je inschrijft.Deze inschrijving is gratis en het aantal deelnemers is niet beperkt.
Enkele dagen voor de Shooting Day ontvang je van ons nog een e-mail met een aantal praktische details.


Achteraf

  • Deel je beste foto’s met de hele Belgiumdigital community
    Plaats een post op ons forum of in onze belgiumdigital.com Facebook groep.
  • Maak kans op publicatie in het fotomagazine Shoot
    We voorzien een verslag van deze Shooting Day in het Belgiumdigital-katern van één van de volgende edities van het fotomagazine Shoot. Wil je graag dat jouw (beste) foto daarvoor in aanmerking komt, stuur die dan door als jpg-bestand volgens de instructies in de e-mail met praktische details.

Deel dit bericht: