Shooting Day Baseball

Met je neus op de actie!

Op zaterdag 29 juni 2024 om 13 uur nodigen we je uit op een Shooting Day Baseball. We zijn die dag te gast bij Baseballclub De Squirrels in Borgerhout.
Tijdens dit sportevenement mag je als fotograaf zelf in de actie duiken en de dynamiek, de emoties en de snelheid van het spel van heel nabij vastleggen.
Schiet foto’s van spelers in volle actie, swingende baseballknuppels en juichende fans.
Tijdens deze unieke gelegenheid krijg je bovendien ook deskundige uitleg van Peter Casie (Fotope), huisfotograaf van deze club.

Helaas hebben we op dit moment het maximaal toegelaten deelnemers bereikt. Wellicht komt er een extra sessie op een latere datum.

Plaats van het gebeuren:
Baseballclub The Squirrels, Vosstraat 109 te Borgerhout.
Je kan parkeren op het gras langs het weggetje (groene lijn op kaartje hieronder), de rode parkeerzone MOET vrijgehouden worden.

Omwille van de veiligheid van spelers en fotografen worden slechts ACHT plaatsen beschikbaar gesteld voor deelnemers aan deze shooting day
Schrijf je nu meteen in voor deze onvergetelijke dag!

Helaas hebben we op dit moment het maximaal toegelaten deelnemers bereikt. We noteren je aanmelding en zullen je verwittigen als er in de komende dagen een plaatsje terug vrij zou komen. We voegen je ook toe aan de voorranglijst voor een eventuele herneming van deze shoot op latere datum. Hopelijk tot een volgende keer?

Deelname aan deze activiteit is gratis, maar wel met de verbintenis om zeker aanwezig te zijn gezien het beperkte aantal plaatsen. Inschrijven is verplicht (omwille van onze verzekering) en doe je uiterlijk op 24 juni 2024 door een e-mail te sturen naar shootingdays@belgiumdigital.com met vermelding van je naam/nickname en eventueel het aantal personen waarvoor je inschrijft.
Bij grote belangstelling bestaat de mogelijkheid om deze activiteit nogmaals te organiseren op een latere datum.

Enkele dagen voor de Shooting Day ontvang je van ons nog een e-mail met een aantal praktische details.

Achteraf:

  • Deel je beste foto’s met de hele Belgiumdigital community
    Plaats een post op ons forum of in onze belgiumdigital.com Facebook groep.
  • Maak kans op publicatie in het fotomagazine Shoot
    We voorzien een verslag van deze Shooting Day in het Belgiumdigital-katern van één van de volgende edities van het fotomagazine Shoot. Wil je graag dat jouw (beste) foto daarvoor in aanmerking komt, stuur die dan door als jpg-bestand volgens de instructies in de e-mail met praktische details.