Steun Belgiumdigital als vzw-lid in 2024

Wij rekenen op jou!

Ook in 2023 bleven we een actieve familie van enthousiaste fotoliefhebbers. Wij kregen een vernieuwde forumsoftware, zagen een groeiende populariteit van onze Facebook groep, organiseerden Shooting Days en zes fotoshoots/workshops, en waren prominent aanwezig op de Photo Days 2023 beurs. Dat was alleen maar mogelijk met de financiële ondersteuning door onze vzw-leden, de inzet van onze vrijwilligers en de medewerking van onze partners

In juli 2024 vieren we ons 25-jarig bestaan als community! Eens te meer rekenen we op je zeer gewaardeerde bijdrage om onze werking in dit ‘feestseizoen’ onverminderd te kunnen verderzetten.

Waarom vzw-lid worden?

Het vzw-lidgeld voor 2024 bedraagt € 60,00. In ruil daarvoor krijg je extra rechten op het forum en geniet je van een ledentarief bij onze betalende activiteiten. Zo kost een ééndaagse workshop of fotoshoot je € 30,00 minder als vzw-lid.

Daarnaast krijg je ook nog mooie kortingen bij onze steunende partners:

  • € 35,00 korting op een digitaal of volledig jaarabonnement op het fotomagazine Shoot;
  • een jaar lang permanente 20% korting op het volledige gamma van CEWE fotoproducten;
  • 7% korting op een aantal merken in de servix.be webshop.

Met een Shoot abonnement + 1 deelname of met 2 deelnames is je lidgeld al terugverdiend!

Hoe vzw-lid worden?

  1. Meld je EERST aan via het online registratieformulier.
    Vervolledig en/of verbeter de informatie, en verzend je aanvraag. Je ontvangt meteen een bevestigingsmail.
    Indien je in de periode 2019-2023 lid bent geweest, ontving je van ons al een e-mail met een persoonlijke link naar een formulier waarop de ons bekende gegevens al zijn ingevuld.
  2. Schrijf DAARNA € 60,00 over op bankrekening BE81 7350 2015 0524 van Belgiumdigital vzw, met vermelding van je BD-lidnummer (als je eerder al lid was) of je e-mailadres (voor nieuwe leden).
  3. Nadat we je betaling ontvangen en verwerkt hebben sturen we je een welkomstmail met je nieuwe lidkaart en alle praktische informatie om van je voordelen en kortingen te kunnen genieten.

Noteer dat je het Shoot-abonnement voor 2024 zelf moet activeren (met je persoonlijke actiecode) op de Shoot registratiepagina. Als je dit tijdig doet krijg je zeker het eerste nummer van de nieuwe jaargang in de bus en/of mailbox. Meer details in de welkomstmail.

Alvast bedankt voor je gewaardeerde steun!

 

Deel dit bericht: