‘Pix d’ Elles’

Modellen fotograferen in een bijzondere omgeving

Beide sessies zijn nu volledig volgeboekt. Nieuwe aanmeldingen komen op de wachtlijst.

Over de fotoshoot

Modellen in de studio fotograferen is leuk, maar in een prachtige omgeving en gevarieerd decor wordt het nóg beter! Wees er snel bij, want de plaatsjes zijn beperkt!

Belgiumdigital zorgt voor

 • vier bekwame modellen en een ervaren MUA
 • een uitgebreide selectie aan lichtbronnen en lichtvormers, van kleine reportageflitsers tot stevige LED-lampen
 • begeleiding door BD-fotografen Jacques, Leon, René en Walter

Om in alle rust te kunnen fotograferen beperken we deze fotoshoot tot maximum 12 deelnemers.

Lokatie

Voor deze fotoshoot zijn we te gast in de prachtige Brasserie De Swaen, Belgiëlei 1, Herentals, waar we verschillende mooie ruimtes helemaal voor onszelf hebben.


Gratis parkeren kan in beide richtingen langs de as Belgiëlaan-Augustijnenlaan (in groen op de kaart aangeduid). OPGELET! Vlakbij de brasserie ligt de (op het plan aangeduide) Parking Stadspark, maar die is betalend en de parkeerduur is er beperkt tot 2 uur!
Het trein- en busstation van Herentals bevindt zich op ca. 600m loopafstand.

Dagverloop

We verzamelen in De Swaen vanaf 11.00 uur. Na een korte briefing om 11.30 uur gaan we aan de slag van 12.00 uur tot 18.00 uur, met halfweg een ruime pauze. Daarna is er nog gelegenheid tot gezellig napraten.

We verdelen de deelnemers in groepjes van maximum 3 personen, die achtereenvolgens vier voorbereide settings tweemaal zullen aandoen. Bij elke setting is begeleiding voorzien door één van onze BD-fotografen. Tussen de eerste en de tweede ‘passage’ bij een setting wordt van model en outfit gewisseld, en wordt ook de (licht)opstelling aangepast. Iedereen kan dus acht verschillende tafereeltjes fotograferen, met in totaal 80 minuten individuele fototijd (waarbinnen de deelnemer de sturing van de setting toegewezen krijgt en aanpassingen kan vragen).

Onze lichtopstellingen gaan van heel eenvoudig tot iets meer uitgewerkt, maar alle gebruikte materiaal blijft binnen het budget van de ernstige hobbyfotograaf. Alle verdere details over de gang van zaken worden ter plaatse in de briefing meegegeven.

Dit zijn nog enkele voorbeeldfoto’s die onze BD-fotografen en deelnemende modellen tijdens een voorbereidende dag realiseerden:


Een extra verzoekje

De eigenaars en medewerkers van Brasserie De Swaen verlenen hun volle medewerking aan deze fotoshoot, waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn.
Je doet hen (en ook ons) een groot plezier door vooraf, tijdens de pauze of na afloop nog iets te willen drinken of eten in hun prachtige zaak.

Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht, uiterlijk op 19 november 2022. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12, wees er dus snel bij! Schrijf a.u.b. individueel in, dat maakt de behandeling voor ons gemakkelijker.

De deelnameprijs bedraagt €89,00 per persoon voor vzw-leden van Belgiumdigital en €99,00 voor andere deelnemers.

Inbegrepen zijn:

 • deelname aan de fotoshoot
 • vergoeding voor de locatie, modellen en MUA
 • gebruik van alle lichtmateriaal (incl. triggers voor flitsapparatuur) en andere hulpmiddelen
 • begeleiding door BD-fotografen
 • twee bonnetjes voor een eenvoudige consumptie (koffie, thee, water, fris) te gebruiken doorheen de dag
  (opleg voor andere consumpties of betaling van bijkomende consumpties is voor eigen rekening
 • verzekering aansprakelijkheid tegenover derden (onder de Belgiumdigital polis).

Mee te brengen:

 • eigen camera en objectieven, eventueel fotostatief

Individueel inschrijven kan door een e-mail te sturen naar pixdelles@belgiumdigital.com met vermelding van:

 • volledige naam van de deelnemer
 • voor vzw-leden: de nickname en het lidnummer
 • de exacte naam die bij de overschrijving zal worden vermeld (zodat we betaling aan de deelnemer(s) kunnen koppelen).

Je ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van deelname en de betalingsinstructies.
Is de fotoshoot al volzet op het moment dat je inschrijft, dan kom je eerst terecht op een wachtlijst (we verwittigen je dan bij eventuele afzeggingen) en noteren we daarna alvast je interesse voor een eventuele herhaling van de fotoshoot op een latere datum.

Je inschrijving voor de fotoshoot is pas definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening, uiterlijk op 21 november 2022. Bij eventuele afzegging na deze datum kunnen we helaas geen terugbetaling meer doen.

Belgiumdigital behoudt het recht om deze fotoshoot te annuleren c.q. uit te stellen tot een latere datum indien er onvoldoende aanmeldingen ontvangen zijn op 19 november 2022.
In voorkomend geval wordt het betaalde bedrag teruggestort en krijgen de aangemelde deelnemers voorrang bij een latere herneming.

We kijken ernaar uit om samen op 26 november een bijzonder fijne dag te beleven!

Het Belgiumdigital team